Pannenkoekenhuis Pater Pannenkoek

Reserveer jouw plaats in ons gezellige pannenkoekenhuis!

Maatregelen ivm het Corona virus.
Wij zijn super enthousiast om jullie welkom te heten bij ons pannenkoekenhuis! Uiteraard willen we jullie daarbij vertrouwd en gastvrij van dienst zijn, maar wel met inachtneming van de corona maatregelen.
Deze regels gelden voor ons restaurant:

Pannenkoekenhuis:

  • Hoewel jullie dit niet van ons gewend zijn; gaan we door de beperkte capaciteit naar vaste tijdsblokken van 1,5 uur. Een tafel kun je reserveren voor maximaal 1,5 uur.
  • Door de 1,5 meter afstand maatregel adviseren wij om met max. 4 personen pannenkoeken te komen eten. In die samenstelling kunnen we namelijk altijd een gezellig plekje garanderen. Grotere gezelschappen zijn uiteraard ook van harte welkom, maar besef wel dat je aan meerdere tafels kunt komen te zitten. Uitzondering hierop zijn gezinnen die onder 1 dak wonen.
  • Reserveren is dus verplicht en kan via ons online reserveringssysteem of telefonisch via 077 307 4544
  • Bij de reservering vragen we je even de samenstelling van jullie gezelschap aan te geven. Dit bepaalt namelijk mede of jullie kort bij elkaar mogen zitten of dat we de 1,5 meter moeten hanteren.
  • Spontaan aankomen mag ook, waarbij we dan bij aankomst je reservering te plekke aannemen (mits we plaatsen vrij hebben).

Terras:

  • Voor het terras hoef je niet te reserveren en hanteren we de werkwijze zoals we dit altijd hebben gedaan.
  • Door de 1,5 meter maatregel adviseren wij om met max 4 personen pannenkoeken te komen eten (ook op het terras). In die samenstelling kunnen we namelijk altijd een mooi plekje garanderen. Grotere gezelschappen zijn ook van harte welkom, maar besef wel dat je aan 2 of meer tafels komt te zitten. Uitzondering hierop zijn gezinnen die onder 1 dak wonen.

We hopen je snel te zien en zullen heerlijke pannenkoeken serveren zoals je van ons gewend bent!

RESERVEREN

Laden...